Відділення та банкомати

Юнекс Банк відкриває зарплатні проєкти онлайн з активними овердрафтами для співробітників

14 квітня

Юнекс Банк завершив бета-тестування повністю дистанційної процедури розгортання зарплатних проєктів для бізнес-клієнтів. Весь процес – від відкриття рахунку підприємству, до випуску карток співробітникам – відбувається дистанційно: відвідувати відділення немає потреби ані бухгалтеру чи топ-менеджеру, ані самим працівникам.

«Технологію ми вже відпрацювали під час запуску благодійної ініціативи Unchain Help Card. Там фінансова допомога від благодійного крипто-фонду також нараховується на віртуальні картки, що випускаються отримувачам. Але під час реалізації зарплатних проєктів онлайн довелося вирішити багато інших питань. Зрештою, завдяки спрощенню деяких процедур ми змогли всі їх подолати. Причому таким чином, щоб мінімально турбувати людей. Їм треба лише пройти ідентифікацію та додати картку до смартфону. Ані бухгалтеру, ані власнику, ані самим співробітникам не треба відвідувати банк – усе відбувається дистанційно. Навіть там, де досягти повної автоматизації неможливо, усі турботи беруть на себе наші менеджери», - розповідає Тетяна Коляско, директор департаменту по роботі з бізнес-клієнтами Юнекс Банку.

Дуже важливо, що Юнекс Банк готовий надавати овердрафт по картках, відкритих в рамках зарплатних проєктів. А це у сьогоднішніх дуже складних умовах надважливо.


Як це працює?

Після відкриття рахунку юридичної особи, що також відбувається дистанційно, бухгалтер підприємства готує та надсилає до банку реєстр співробітників, яким має зараховуватись зарплата. Після успішної ідентифікації кожного співробітника Юнекс Банк відкриває рахунок, емітує віртуальну картку та надсилає дані про неї співробітнику. Останньому залишається лише додати отриману інформацію до гаманця Google Pay або Apple Pay та для зручності встановити на свій смартфон додаток UnexBank Online. Після цього можна використовувати віртуальну картку для розрахунків у магазинах чи зняття готівки в банкоматах, обладнаних пристроями зчитування NFC.

Існуючі потужності банку дозволяють випускати до 300 віртуальних зарплатних карток MasterCard на добу.

Телефонуй просто зараз та отримай спеціальні умови обслуговування за зарплатним проєктом:

+380 (98) 917 28 54, Вікторія

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?