Відділення та банкомати

Відновлюємо фінансовий лізинг заради України

18 травня

Юнекс банк відновлює фінансування купівлі техніки за моделлю фінансового лізингу. Відповідне рішення днями було ухвалено правлінням банку та вже запущено в роботу. Це означає, що вже зараз бізнес може скористатися комфортними та вигідними умовами придбання техніки та обладнання у лізинг.

«Ми ухвалили таке рішення в тому числі з огляду на нагальні потреби економіки та країни, що виникли під час війни та стали прямим результатом дій агресора проти України», - пояснює директор департаменту лізингових операцій Юнекс Банку Олег Куліба.

Саме тому пріоритетними напрямками для фінансування за моделлю лізингу в Юнекс Банку наразі визначені:

  • Сільгосптехніка.
  • Автомобілі для транспортування палива.
  • Вантажні автомобілі, як ключовий логістичний елемент підтримки експортного потенціалу України.
  • Легкові та комерційні електромобілі для бізнесу, як альтернатива транспорту на вуглецевому паливі.

«Це не обмеження, а саме пріоритетні напрямки. Адже наразі кожен на своєму місці має думати та робити все, щоб допомогти країні.

До слова, фінансовий лізинг, як модель фінансування придбання техніки за залучені кошти, дуже добре підходить до існуючих викликів. Вона не обмежує покупця транспортного засобу у праві виїжджати за кордон, суттєво спрощує процедури реєстрації авто у відповідних держустановах та набагато простіша за класичну кредитну модель», - додає Олег Куліба.

Наразі Юнекс Банк фінансує купівлю техніки бізнесом за програмою лізингу на строк до 3-х років. Авансовий платіж при цьому стартує від 25% від вартості техніки.

Більше про умови лізингу від Юнекс Банку можна дізнатися за посиланням.

Слава Україні!

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?