Відділення та банкомати

Unex Bank доєднався до держпрограми “Доступний фінансовий лізинг 5-7-9%”

16 січня

Unex Bank отримав статус уповноваженого банку та доєднався до державної програми «Доступний фінансовий лізинг 5-7-9%», що дозволяє суттєво скоротити витрати підприємств на придбання техніки, обладнання та транспорту, що використовуються у виробничих цілях.


У безумовному пріоритеті державної програми – сільгоспвиробники та підприємства, що переробляють сільськогосподарську продукцію та потребують нової техніки й обладнання для відновлення чи розширення виробництва.


Особливу увагу програма спрямовує на виробників, що втратили техніку, обладнання чи транспорт через збройну агресію росії. Для таких підприємств держава компенсує ставку за лізингом до мінімальних 5 або 7% річних. Для решти підприємств ставка фінансування становить 9 або 11% річних.


Максимальна сума фінансування становить 90 млн гривень для сільгоспвиробників та 60 млн грн для решти суб’єктів підприємницької діяльності.


Строк фінансування може становити до 60 місяців, а частка вартості об’єкту фінансування, що має сплатити лізингоотримувач власним коштом, становить від 20%.


Детальну консультацію щодо умов програми та процедури оформлення ви можете отримати у спеціалістів Unex Лізинг.


Пишіть: [email protected]

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?