Відділення та банкомати

Змінюємо умови за вкладом Unex Максимум у гривні

26 вересня

28 вересня наберуть чинності оновлені умови за вкладом Unex Максимум. Зокрема ми збільшуємо базову відсоткову ставку за вкладом строком 32 дні у гривні до 10% річних. У той же час буде знижено до 17,5% річних базову ставку за вкладом терміном 93 дні.


Зазначені зміни застосовуватимуться до усіх нових договорів депозитного вкладу Unex Максимум починаючи з 28 вересня. За вкладами, що були відкриті раніше, діятимуть умови, що були чинні на момент оформлення депозиту.


Нагадуємо, що базові ставки застосовуються до вкладів на суму від 5 000 грн до 250 000 грн із виплатою відсотків в кінці терміну розміщення коштів.


Ти можеш отримати додаткові 0,25% до базової ставки при розміщенні коштів на суму понад 250 000 грн.


Оформлюй депозит Unex Максимум разом з карткою розстрочки Мед у відділенні та гарантовано отримуй додаткові 0,5% до базової ставки.


Оформити депозит Unex Максимум ти можеш онлайн у застосунку Unex Bank (для поточних клієнтів) або на сайті (для усіх українців). 


Зауваж! Поповнити депозит Unex Максимум ти можеш без комісії у будь-якому відділенні Unex Bank, а також у платіжних терміналах мереж City24 та EasyPay. Зняття грошей з рахунку, а також переказ коштів за реквізитами IBAN після завершення строку вкладу не тарифікуються.

Бо так #простозручно для тебе.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?