Відділення та банкомати

Змінюємо умови обслуговування карток за тарифним планом UNEX HELP CARD

27 грудня

Ця інформація стане тобі у нагоді, якщо ти маєш картку UNEX HELP CARD, яка випускалася для зарахування благодійної допомоги від світової криптоспільноти українським жінкам та їхнім дітям, що найбільше постраждали від повномасштабного вторгнення рф.


Уся фінансова допомога, що планувалася до зарахування її отримувачам, вже виплачена. Додаткових зарахувань в рамках благодійного проєкту на рахунки отримувачів допомоги не планується. А умови отримання картки та допомоги на неї під час оформлення передбачали закриття рахунку після того, які уся надіслана допомога буде витрачена.


Відтак починаючи з 8 січня 2024 поповнення карток / рахунків за тарифним планом UNEX HELP CARD стане недоступним. При цьому усі інші функції карток залишаються доступними, доки баланс картки позитивний – ти можеш як і раніше використовувати кошти на картці для розрахунків, зняття готівки тощо.


Якщо ти бажаєш й надалі користуватися усіма функціями зручних та вигідних карток Unex Bank, оформлюй Unex Smart – картку з відсотками на залишок власних коштів, кешбеком 1% на усі розрахункові операції та поповненням без комісії.


Також зверни увагу, що 29 січня 2024 року набере чинності оновлена редакція тарифного плану UNEX HELP CARD. Зокрема буде змінено умови нарахування комісійної винагороди банку за неактивність рахунку згідно умов продукту. З оновленою редакцією тарифного плану UNEX HELP CARD ти можеш ознайомитися нижче.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?