Відділення та банкомати

Змінюємо ставки за вкладом Unex Максимум

26 квітня

25 квітня 2024 року правління Національного банку ухвалило рішення про зниження облікової ставки на 1% до 13,5%. Тому з 29 квітня ми змінюємо умови за лінійкою вкладів в гривні.


Відтак з понеділка, 29 квітня, максимальна ставка за депозитом Unex Максимум в гривні становитиме 15,25% річних. Вона застосовуватиметься до вкладів строком 1 рік (367 днів) на суму понад 400 000 грн.


Змінено ставки за гривневими депозитами й на інші строки розміщення коштів, проте решта умов за депозитом Unex Максимум залишилися без змін. Як і раніше, ти отримаєш додаткові 0,25% річних до базової ставки для вкладів на суму від 250 000 грн до 400 000 грн, та +0,5% для вкладів понад 400 000 грн.


За тримісячним вкладом можеш отримати відсотки авансом у день розміщення коштів на депозиті. При цьому ставку буде зменшено на 0,5% відносно базової.


Ознайомитись з оновленими умовами розміщення коштів на депозиті Unex Максимум ти можеш за посиланням.


Оформлюй депозит Unex Максимум онлайн, навіть якщо ще не є клієнтом банку. Для цього переходь за посиланням та відкривай вигідний депозит #простозручно.


Зауваж! Оновлені умови за депозитом Unex Максимум наберуть чинності 29 квітня та будуть застосовані до усіх нових договорів депозитного вкладу, а також депозитів, що будуть автоматично пролонговані.


Зверни увагу! Автоматична пролонгація вкладу, згідно умов договору, відбувається на день, наступний за днем строку завершення депозиту. Відтак вклади, строк яких завершиться 28 квітня, будуть переоформлені на новий строк (пролонговані) 29 квітня, а до них буде застосовано оновлену лінійку ставок.


При цьому за раніше оформленими вкладами продовжують діяти ставки, актуальні на момент укладання договору.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?