Відділення та банкомати

Змінюємо окремі умови за вкладом Unex Максимум у гривні

09 січня

11 січня 2024 року наберуть чинності оновлені умови за вкладом Unex Максимум. Зокрема базова ставка за вкладом строком 93 дні (3 місяці) у гривні від 11 січня становитиме до 16,5% річних. Базова ж ставка за вкладом терміном 274 дні (9 місяців) зросте до 15,5% річних.

 

Зазначені зміни застосовуватимуться до усіх нових договорів депозитного вкладу Unex Максимум починаючи з 11 січня 2024 року. За вкладами, що були відкриті раніше, діятимуть умови, що були чинні на момент оформлення депозиту.

 

Нагадуємо, що базові ставки застосовуються до вкладів на суму від 5 000 грн до 250 000 грн із виплатою відсотків в кінці терміну розміщення коштів.

 

Отримати вищу ставку просто:

  • отримуй додаткові 0,25% до базової ставки при розміщенні коштів на суму понад 250 000 грн.
  • отримуй додаткові 0,5% до базової ставки при розміщенні коштів на суму понад 400 000 грн.
  • або отримуй додаткові 0,5% до базової ставки за умови оформлення депозиту Unex Максимум разом з карткою розстрочки Мед у відділенні банку. Надбавки за "Мед" і за суму від 250/400 тис.грн не сумуються.

 

Оформити депозит Unex Максимум можна як у бідь-якому відділенні, так і онлайн у застосунку Unex Bank (для поточних клієнтів) або на сайті (для усіх українців). 

 

Зауваж! Поповнити депозит Unex Максимум можна без комісії у будь-якому відділенні Unex Bank, а також у платіжних терміналах мереж City24 та EasyPay. Зняття грошей з рахунку, а також переказ коштів за реквізитами IBAN після завершення строку вкладу не тарифікуються.

 

Обирай #простозручний депозит!

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?