Відділення та банкомати

Змінюємо окремі умови за депозитом Unex Максимум

13 листопада

14 листопада 2023 року наберуть чинності оновлені умови за лінійкою депозитних вкладів Unex Максимум. Зокрема із зазначеної дати базову ставку за вкладом строком 93 днів на суму до 250 000 гривень та виплатою відсотків в кінці строку буде встановлено на рівні 17% річних.

Для вкладів строком 93 дні понад 250 000 грн. базова ставка становитиме 17,25% річних.


Зазначені умови застосовуватимуться до усіх нових та автоматично пролонгованих депозитних договорів, укладених починаючи з 14 листопада. Для вкладів, що були відкриті раніше, застосовуватиметься ставка, що діяла на дату укладання депозитного договору.


Заначимо також, що решта умов за депозитним вкладом Unex Максимум, зокрема відсоткові ставки за іншими строками розміщення коштів у гривні та іноземних валютах, залишаються незмінними.


Нагадаємо, що ти можеш відкрити депозит Unex Максимум онлайн. Для цього обери потрібні умови у депозитному калькуляторі на сайті та тисни кнопку «Оформити онлайн».


Хочеш більше відсотків? Відкривай депозит у найближчому відділення разом з карткою розстрочки Мед та гарантовано отримуй +0,5% до базової ставки.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?