Відділення та банкомати

Unex Максимум: нові ставки та додатковий бонус

25 грудня

27 грудня 2023 року наберуть чинності оновлені умови розміщення вкладів у гривні у лінійці депозитів Unex Максимум.


З огляду на подальше пом’якшення монетарної політики Національним банком України ми ухвалили рішення про помірне зменшення ставок за найкоротшими вкладами. Відтак із зазначеної дати ти отримаєш 9% річних при розміщенні коштів від 5000 гривень на вкладі строком 32 дні. Та 17,5% річних – за вкладом строком 93 дні із виплатою відсотків в кінці строку.


У той же час ми підвищуємо ставки за вкладами у національній валюті на 184 та 274 дні.


За депозитом строком 6 місяців із виплатою відсотків в кінці строку базову ставку буде підвищено до 15,5% річних у гривні. А за річним вкладом ставка становитиме 15,0% річних.


Новий бонус

Також із зазначеної дати ти отримаєш доступ до нового бонусу: ми гарантовано збільшимо ставку на 0,5% до вкладу Unex Максимум у гривні на будь-який обраний строк за умови розміщення депозиту на понад 400 000 гривень.


Як і раніше, ти можеш отримати додаткові 0,25% до базової ставки у лінійці вкладів Unex Максимум, якщо сума твого депозиту становить від 250 000 до 400 000 гривень.


Ще один спосіб збільшити ставку за депозитом на 0,5% - оформити одночасно із депозитом солодку картку розстрочки Мед.


Зауваж, наведені вище бонуси не сумуються.


Відкривай депозит Unex Максимум просто зараз – онлайн за 10 хвилин. Або завітай до найближчого відділення Unex Bank у своєму місті.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?