Відділення та банкомати

Unex Bank змінює умови нарахування відсотків за картками

29 березня

29 квітня 2024 року наберуть чинності оновлені редакції тарифних планів, за якими наявна послуга нарахування відсотків на залишок: «Unex Smart», «Unex Premium», «Unex Salary», «Unex Salary Plus» та «Соціальний». Зокрема ми виключили з редакцій окремих тарифних планів інформацію про відсотки на залишок власних коштів на рахунках та перенесли її у загальний файл з інформацією про відсоткові ставки за депозитними вкладами фізичних осіб. Ознайомитись з умовами можна за посиланням.


Крім того із зазначеної дати зміниться мінімальна порогова сума, з якої нараховуються відсотки на залишок власних коштів на картках. Наприклад, для карток Unex Smart з 29 квітня 5% річних будуть нараховуватися на залишок понад 10 000 грн. Якщо на картці більше 100 000 грн, як і раніше, ми нараховуватимо 8% річних у гривні. У той же час для карток, що обслуговуються в тарифному плані Соціальний, 3,5% річних нараховуватимуться на залишки від 100 грн.


Інформацію про нові Умови залучення коштів фізичних осіб та оновлені редакції тарифних планів, що будуть змінені, відшукаєш за посиланням.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?