Відділення та банкомати

Unex Bank та ТАВРІЯ В: успіх народжується в співпраці

01 квітня

Unex Bank та всеукраїнська мережа супермаркетів ТАВРІЯ В оголосили про початок співпраці. В межах укладених угод Unex Bank надав кредит ТАВРІЯ В (умови не розголошуються), для розвитку бізнесу та розширення операційної спроможності компанії.


«Для нас це досить символічна співпраця. Адже йдеться про одну з найбільших та успішних мереж роздрібних супермаркетів, що добре відома українцям, особливо жителям південних регіонів. Ми віримо, що це лише початок історії довгих та плідних партнерських відносин між Unex Bank та ТАВРІЯ В. Нам є, що запропонувати рітейл-компаніям навіть великого масштабу», - розповідає Тетяна Коляско, директорка департаменту по роботі з бізнес-клієнтами Unex Bank


ТАВРІЯ В широко відома в світі бізнесу як потужна організаційна структура з компетентним керівництвом. Компаній була заснована у 1992 році та на сьогодні володіє мережею роздрібних точок продажів у 6 регіонах України. В компанії працюють понад 4500 співробітників. А у листопаді 2023 року Forbes Україна включив ТАВРІЯ В до рейтингу найбільших приватних компаній в українському рітейлі.


«За останні 2 роки Unex Bank пройшов величезну трансформацію. Ми радикально покращили технології та майже повністю змінили продуктову лінійку для бізнес-клієнтів. Наш клієнт-банк не поступається за функціоналом великим банківським установам, наші тарифи та умови – одні з кращих на ринку. Ми приєдналися до програми 5-7-9%, пропонуємо реалізацію зарплатних проектів під ключ та із зарахуванням зарплат під 0%. До того ж фраза «клієнт завжди правий» для нас не пустий звук. Тож нам є, що запропонувати бізнесу і ми раді вітати усіх в сім’ї щасливих бізнес-клієнтів Unex Bank», - резюмувала Тетяна Коляско.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?