Відділення та банкомати

Unex Bank серед переможців рейтингу Fintech Awards

15 березня

15 березня відбулася церемонія нагородження однієї з найавторитетніших премій на фінтех-ринку України Fintech Awards, яка щороку визначає найвидатніші компанії та інновації країни.

Цього року серед переможців є й Unex Bank, який разом з українським стартапом Weld Money отримав премію у номінації «Best collaboration FinTech + bank».

Минулого року разом з Weld Money ми запустили два дуже важливих проєкти. У березні минулого року у дуже стислі терміни завдяки майже цілодобовій роботі наших команд розпочався благодійний проєкт Unchain Help Card, завдяки якому майже 10 тисяч українських жінок та їхніх маленьких дітей, що опинилися у скрутному становищі через війну, отримали безповоротну фінансову допомогу від світової криптоспільноти на загальну суму майже $2 млн.

А у вересні Weld Money та Unex Bank разом створили та запустили першу в Україні платіжну картку, яка зробила можливим розрахуватися за товари та послуги у звичайних магазинах за рахунок криптоактивів. Так само просто, як звичайною банківською карткою.

Ми вдячні Ukrainian Association of Fintech and Innovation Companies, що організувала Fintech Awards, членам журі та усім, хто віддав за нас голос. Ми вдячні Weld Money за партнерство.

Разом - сила!

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?