Відділення та банкомати

Unex Bank нагороджено премією PaySpace Magazine Awards 2022

03 лютого

Нагороди – це приємно! Нагороди від крутезного PaySpace Magazine – втричі приємніше. А коли нагородою відзначені справді ульотні проєкти, що народилися у співпраці з прекрасними фінтех-брендами – взагалі вау!


2 лютого авторитетний PaySpace Magazine нагородив кращі фінтех-бренди України незламною премією PaySpace Magazine Awards 2022.

Нагороду за третє місце в номінації Кращий FinTech-стартап Unex Bank отримав за благодійний проєкт Unchain HelpCard, який було реалізовано навесні минулого року разом з благодійним криптофондом Unchain Fund, українським стартапом Weld Money та Mastercard. Завдяки Unchain HelpCard тисячі українських жінок та їхніх дітей отримали безповоротну фінансову допомогу від світової криптоспільноти.

Нагородою за третє місце в номінації Кращий криптопроєкт було відзначено weld card - першу криптокартку в Україні, що була створена разом з українським стартапом Weld Money та Mastercard.


Ми щиро дякуємо PaySpace Magazine та усім, хто віддав свій голос за Unex Bank! Вітаємо наших партнерів Weld Money, Unchain Fund та Mastercard із заслуженими нагородами!

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?