Відділення та банкомати

Страховка від нещасних випадків для всієї сім’ї: купуй у відділенні

03 жовтня

Раді повідомити, що у всіх відділеннях Unex Bank ти можеш придбати страховий поліс «Родинне коло» від страхової групи ARX. Страховка вартістю 180 грн на півроку або 300 грн на рік компенсує витрати на одержання медичної допомоги та лікування травм, отриманих в результаті нещасного випадку чи критичної ситуації.


«Родинне коло» - це лінійка з трьох страхових продуктів, які створені під окремі вікові групи, таким чином, щоб відповідати нагальним потребам дітей, дорослих та людей старшого віку. Тож страховий поліс від нещасних випадків «Родинне коло» підійде для будь-якого члена сім’ї віком від 1 до 70 років.


Важливо, що поліс діє по всьому світі: де б ти не був, ти отримаєш страхові виплати, якщо трапиться страхова подія. Але зауваж, що «Родинне коло» не покриває випадки, що були спричинені воєнними діями. Якщо ти хочеш отримати захист від цих ризиків, обирай страховий продукт «Бронезахист».


Ще одна особливість полісу «Родинне коло» - спрощене врегулювання страхових випадків. Страхова група ARX не вимагає оригіналів документів, що підтверджують настання страхового випадку. Щоб отримати виплати, достатньо надіслати фотокопії таких документів електронною поштою або в месенджері.


Придбати страховку «Родинне коло» можна в будь-якому відділенні Unex Bank. Банк не бере додаткових комісій за оформлення полісу, тож його ціна не відрізнятиметься від вартості полісу в офісах ARX.


Детальніше про страховку «Родинне коло» дізнавайся на сторінці продукту.


Завітай до найближчого відділення Unex Bank та купуй поліс «Родинне коло» для всієї сім’ї.


icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?