Відділення та банкомати

Розумна картка Unex Smart тепер онлайн

13 жовтня

Unex Bank відтепер доступний кожному, адже тепер ти можеш оформити зручну та вигідну платіжну картку Unex Smart онлайн, не відвідуючи відділення. Щоб стати клієнтом Unex Bank, достатньо заповнити анкету на сайті та пройти ідентифікацію та верифікацію за допомогою застосунку Дія. Після завершення процесу ти отримаєш усі необхідні дані, щоб додати картку до гаманця Google Pay або Apple Pay, та зможеш одразу почати нею користуватися.


Справді вигідно


Ми поєднали у картці Unex Smart безліч переваг: чого б ти не жадав від банківської картки, це вже є всередині Unex Smart.


Гроші мають працювати


Вільні кошти не лежатимуть на картці без діла, адже завдяки Unex Smart ти отримаєш 6% річних у гривні з залишку грошей на рахунку. Мало? Відкривай депозит онлайн і отримуй до 16% річних у гривні.


Поповнюй та знімай, плати без комісії


Unex Smart легко поповнити: в одному з понад 20 тисяч терміналів City24 та EasyPay по Україні ти можеш покласти готівкові кошти на картку без комісії. Потрібна готівка? Знімай без комісії власні кошти у банкоматах та касах Unex Bank.


А в застосунку Unex Bank ти можеш сплачувати комунальні послуги, поповнювати телефон чи інтернет зручно та без комісії.


Шукаєш справді зручну та вигідну платіжну картку? Отримуй власну Unex Smart онлайн безкоштовно за 10 хвилин де б ти не був. До речі, карткою Unex Smart вигідно платити за кордоном, адже в Unex Bank вигідний курс валют під час розрахунків за межами України.


Часу не гай - Unex Smart замовляй! 

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?