Відділення та банкомати

#Простозручно в Unex Bank: новий сайт для тебе

30 вересня
Завершуємо тиждень крутими новинами!


Ми запустили абсолютно новий сайт: зручний, простий та максимально зрозумілий для людей та бізнесу.


Робота над новим веб-представництвом Unex Bank з об’єктивних причин, що спричинені війною росії проти України, тривала трохи довше, ніж ми розраховували. Але попри всі складнощі у вересні ми зробили перший реліз сайту.


«Це велика подія, що має глибокий сенс. Адже разом з іншими проєктами, над якими продовжує працювати Unex Bank, вона є символом нашої віри в перемогу України, в її майбутнє. Сайт банку, як і Unex Bank в цілому, змінюється, стає ближчим, зручнішим і сучаснішим. Ми не зупиняємося та продовжуємо втілювати нашу стратегію в життя – створюємо сучасний банк, з яким справді #Простозручно», - зазначила директорка з маркетингу Unex Bank Аліна Компанець.


Більше можливостей


Unex Bank продовжує працювати над інтеграцією сучасних фінтех-рішень до власного веб-представництва. Зрештою сайт фінустанови має стати не просто інформаційним майданчиком, а багатофункціональним інструментом, незалежним постачальником фінансових послуг, окремим каналом продажів. 


“Вже до першого релізу було включено сервіси погашення кредиту, переказу коштів з картки на картку, інтерактивний модуль обміну валюти, до якого незабаром буде додано функцію бронювання курсу. До того ж вже зараз на сайті можна замовити майже будь-який продукт Unex Bankу: від депозиту до складних казначейських послуг бізнесу. Ми вже працюємо над онлайн оформленням цифрових карт, кредитних продуктів і продуктів для бізнес клієнтів. Незабаром на сайті з'явиться можливість не тільки оформити їх онлайн, а й відразу отримати доступ до них, і почати користуватися», - розповів Ілля Боровов, директор департаменту цифрового бізнесу.


«Згодом на сайті будуть з’являтися й інші функціональні сервіси. Наприклад, ми працюємо над послугою бронювання номеру рахунку для бізнесу, який дозволить новим підприємствам отримувати платіжні реквізити протягом години. До того ж найближчим часом на сайті буде встановлено сучасний пошуковий алгоритм, що дозволить користувачу швидко та з високою релевантністю знайти потрібну інформацію. А ще - ми хочемо чути думку кожного нашого клієнта, щоб стати ще простішими і зрозумілішими. І для цього на кожну сторінку сайту додали зручну можливість залишити відгук або пропозицію», - додає Аліна Компанець. 


Нова структура 


Оновлена структура сайту стала більш зрозумілою та простою для користувачів. Сайт розділений на рівнозначні розділи «Приватним клієнтам» та «Бізнесу». Всередині кожного з яких дуже просто знайти потрібний продукт чи послугу.


Mobile First


Особливу увагу ми приділили мобільній версії сайту. Веб-представництво Unex Bank у смартфоні завдяки спеціальному меню, що завжди під рукою, настільки ж комфортне у використанні, як і мобільний застосунок.


Оновлений дизайн без зайвих елементів


Час – це гроші, ми дуже добре це розуміємо. Тому оновлений сайт Unex Bank виконаний у легкому світлому стилі, що максимально наближений до глобальних UI-стандартів. Ми усвідомлено відмовилися від складних дизайнерських рішень, віддавши перевагу зручній та безперечно зрозумілій реалізації. На новому сайті як в аптеці – все чисто, охайно та на свої місцях.


З думкою про особливі потреби


В новий сайт Unex Bank інтегровані сучасні алгоритми адаптації контенту для людей з особливими потребами. В цій роботі ми покладалися на рекомендації Національного банку України, які були презентовані минулого року.


Тестуй та розповідай


Звичайно, перед запуском нового сайту, ми провели тестування кожної сторінки та кожної послуги. Тим не менше, тобі на очі ще можуть трапитися маленькі негаразди. Тож якщо ти знайдеш один з таких, повідом нам, будь ласка. Зробити це можна просто на сайті через форму зворотного зв’язку, яка розташована в нижній частині кожної сторінки.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?