Відділення та банкомати

Оновлений застосунок Unex Bank: швидше, зручніше, простіше

30 листопада

Ми ретельно проаналізували відгуки щодо роботи мобільного застосунку Unex Bank та протягом останніх кількох тижнів внесли чимало корисних змін, яких клієнти прагнули найбільше. Тож з гордістю представляємо оновлений додаток, що вже доступний на Play Market та App Store.


Що змінилося


По-перше, ми значно прискорили надходження переказів з карток Unex Bank на картки інших українських банків. Тож більше не треба чекати: отримувач побачить гроші на рахунку за пару секунд після того, як відправник натисне «Надіслати».


Купівля валюти за вигідним курсом у застосунку онлайн також значно пришвидшилася: вказуєш картку, з якої треба списати гривню, зазначаєш картку, на яку переказати придбану валюту й тиснеш «Обміняти». Трохи магії і за кілька миттєвостей придбані долари чи євро вже доступні на рахунку.


Крім того в оновленому застосунку можна самостійно керувати пролонгацією власних депозитів. Більше не треба телефонувати до Центру турботи та проходити ідентифікацію: один клік і автопролонгація вимкнена. Або ввімкнена.


Так само зручно стало керувати сервісом СМС-сповіщень за операціями по картці. Хочеш отримувати СМС-повідомлення про надходження та списання грошей з картки? Просто вмикаєш функцію розширеного сповіщення у застосунку. Важливо: ця опція тарифікується. Її вартість на місяць становить 25 грн.


Оновлюйте додаток просто зараз та переконайтеся – це справді #простозручно!


Сподобалося? Ставте оцінку застосунку у Play Market чи App Store – це важливо для нас.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?