Відділення та банкомати

Новий кредит для ФОП: швидко, вигідно та готівкою

23 серпня

Маленький бізнес вимагає справді простих та оперативних кредитних рішень, адже час – це гроші. Саме тому Unex Bank запустив новий кредитний продукт для підприємців, що не вимагає складного оформлення, потребує мінімум документів та часу.


Кредит для ФОП за зниженою ставкою це:

  • до 350 тисяч гривень готівкою або на рахунок;
  • на строк 13, 25 або 37 місяців;
  • за базовою ставкою 0,01% річних.


Ключова особливість нового кредиту – швидкість. Unex Bank проаналізує пакет документів підприємця, головним в якому є податкова декларація за минулий рік, та ухвалить рішення протягом одного дня. Тож вже наступного робочого дня після подання заявки ви можете розраховувати на отримання коштів.


Unex Bank не обмежує цільове використання коштів за кредитом для ФОП за зниженою ставкою. Ви можете використати гроші як для власних потреб, так і для підтримки бізнесу. А кошти можна отримати як готівкою, так і шляхом перерахування на рахунок.


За бажання ви можете відкрити рахунок й в Unex Bank – ми пропонуємо вам пакет РКО без щомісячної плати за моделлю все включено. Але це не є вимогою для отримання кредиту. Кошти можуть бути перераховані на рахунок в будь-якому іншому українському банку.


Розрахувати вартість та дізнатися про детальні умови кредитування ФОП за зниженою ставкою можна на сторінці продукту.


Щоб оформити кредит для ФОП за зниженою ставкою, залишайте заявку на сайті або завітайте до найближчого відділення Unex Bank.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?