Відділення та банкомати

Нові партнери картки Мед

02 квітня

Зустрічай нових партнерів солодкої картки Мед – картки, з якою зручно та вигідно платити частинами до 12 місяців у тисячах торгових точок по Україні за мільйони товарів та послуг: від ліків в аптеках та палива на заправках, до продуктів в супермаркетах та ремонту автівки.


До програми Мед віднедавна доєдналися нові друзі. Знайомся:

  • Регіональна мережа магазинів побутової техніки та електроніки TEHNOTOP.UA - це 8 сучасних магазинів в містах Вінниччини та Хмельниччини, де знайдеш сучасні гаджети, електронні новинки та надійну побутову техніку від знаних світових брендів. Шукай найближчий магазин, обирай що потрібно та сплачуй рівними частинами протягом трьох місяців за карткою Мед.
  • Крутезні капелюхи, шапки та панами для хлопчиків та дівчаток купуй в інтернет-магазині Beeba.com.ua. Розраховуйся карткою Мед онлайн та сплачуй за обновки протягом наступних двох місяців.
  • Цифрова стоматологія Dr.Starostin clinic використовує інноваційні методики лікування зубів із застосуванням найсучасніших 3D технологій. Лікуй зуби зараз, а сплачуй собі потім, впродовж 4-х місяців без перплат. Завітай: Петропавлівська Борщагівка, вул. Паркова, 34.

Нагадаємо, що реальна відсоткова ставка за карткою Мед 0,001% річних. Розраховуючись карткою в мережі магазинів-партнерів ти не сплачуєш відсотків, авансів чи комісій.


Ще не маєш картки Мед з лімітом розстрочки до 100 000 грн? Отримуй її онлайн за 10 хвилин просто зараз:

  • Переходь за посиланням та встановлюй безкоштовний додаток Мед на свій смартфон;
  • Заповни невеличку анкету та отримай персональну пропозицію ліміту розстрочки;
  • Підпиши електронні договори та отримай дані картки Мед на свій смартфон;
  • Додай їх до гаманця Google Pay або Apple Pay.


Є Мед – є розстрочка!

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?