Відділення та банкомати

Найкращий кредит готівкою та інфлюєнсер року: Unex Bank отримав дві нагороди FinAwards 2024

01 квітня

29 березня 2024 року відбулося нагородження призерів найпрестижнішої премії фінансового ринку України FinAwards, яку щороку проводять шановані видання Мінфін та Finance.ua. Unex Bank і цьогоріч став лауреатом престижної нагороди, отримавши одразу два дипломи.


До трійки найкращих кредитів готівкою увійшов кредит готівкою Білий. І це не дивно, адже він є однією з найвигідніших пропозицій на фінансовому ринку України - відсоткова ставка за ним співставна з відсотками за кредитними картками, а строк кредитування та сума здатні задовольнити навіть дуже серйозні фінансові потреби українців.


Директорка департаменту казначейських операцій Unex Bank Ганна Золотько увійшла до трійки інфлюєнсерів року Fintech ринку. Анна не веде соціальних мереж активно. Але коментарі Анни виходять у ЗМІ майже щодня. На експертизу Ганни спираються найавторитетніші українські видання, а її колонки на Unex Blog завжди у лідерах за кількістю переглядів.


Щиро вітаємо усіх лауреатів FinAwards 2024 та висловлюємо вдячність організаторам премії за проведення такого важливого для фінансового ринку України заходу.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?