Відділення та банкомати

Кредит готівкою на картку онлайн

28 лютого

Відсьогодні простий та зручний кредит готівкою від Unex Bank можна отримати ще й онлайн, адже ми відкрили доступ до тестування віддаленої процедури оформлення в кредит до 350 тисяч гривень готівкою.


Як це працює?


Процедура оформлення кредиту майже нічим не відрізняється від вже звичного механізму відкриття картки UnexSmart: для її проходження тобі знадобиться смартфон із встановленим застосунком Дія, а також довідка про доходи.

  1. Перш за все обери параметри кредиту та розрахуй його вартість у калькуляторі;
  2. Тисни кнопку «оформити онлайн»;
  3. Пройди обов’язкову за законом верифікацію;
  4. Заповни анкету, вказавши дані про тебе;
  5. Сфотографуй та завантаж документ, що підтверджує твої доходи – це може бути довідка про зарплату з роботи або виписка з банку;
  6. Дочекайся рішення по кредиту та пройди ідентифікацію за допомогою камери смартфону;
  7. Підпиши договори;
  8. Отримай на свій смартфон дані миттєвої картки UnexSmart, на яку вже зараховано кредитні кошти.


Залишається лише додати картку до гаманця Google Pay або Apple Pay і можна рушати за омріяними покупками!


За потреби, ти можеш зняти готівкові кошти у касі будь-якого відділення Unex Bank, або скористатися банкоматами, що обладнані NFC-зчитувачами та підтримують роботу безконтактних пристроїв. Чи просто переказати кошти на картку іншого банку.


Тестове оформлення кредиту готівкою онлайн доступне для будь-яких українців віком від 21 до 65 років за умови надання довідки про доходи.


Переходь за посиланням просто зараз, дізнавайся більше про умови кредитування за програмою Кредит готівкою на будь-які потреби та тестуй оформлення онлайн! 


Знайшов помилку під час процедури? Будь ласка, повідом Центр турботи за номером 0 800 3 111 33 або завітай до найближчого відділення Unex Bank та оформлюй кредит готівкою у нашому офісі.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?