Відділення та банкомати

Комісія у терміналах Приватбанку з 1 жовтня: як не платити зайвого

30 вересня

Зверни увагу! Починаючи з 1 жовтня 2022 року поповнення карток та погашення кредитів Unex Bank через мережу терміналів Приват24 стає платним - за такі операції стягуватиметься комісія з платника.


Якщо ти не хочеш витрачати зайвого, зверни увагу на термінальну мережу City24, що налічує понад 10 000 платіжних терміналів. Адже тут ти, як і раніше, маєш змогу поповнити картку чи сплатити за кредитом Unex Bank без комісії.


Значна частина терміналів City24 розташована у загальнодоступних місцях, тож працює цілодобово без обмежень. Крім того, в City24 поповнити картку можна як за її номером, так і за рахунком IBAN.


Знайти найближчий термінал: http://map.city24.kiev.ua/


Довідка: City24 – зареєстрована торгівельна марка фінансової компанії ТОВ «Свіфт Гарант», яка за ліцензією НБУ надає фінансові послуги своїм клієнтам щодо переказу коштів у національній валюті без відкриття рахунків. Компанія володіє власним програмним забезпеченням та керує мережею із понад 10 000 терміналів самообслуговування по всій території України. 


Внутрішньодержавна платіжна система «City24» за результатом моніторингу визнана Національним банком України «Значущою платіжною системою».

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?