Відділення та банкомати

До уваги клієнтів, які є учасниками Програми «Cash Back»

15 травня

Зверни увагу: з 18 травня Програма «Cash Back» стане ще привабливішою! Адже з цієї дати буде внесено деякі зміни у правила Програми:

 

  1. Ми проаналізували транзакції перших днів використання Програми, і вирішили додати ще кілька кодів МСС, які користуються попитом серед наших клієнтів. Натомість виключаємо ті, що є менш цікавими. З переліком виняткових MCC ти можеш ознайомитися в офіційних правилах програми кешбеку.
  2. Уточнюється назва тарифного плану картки UNEX CARD: замість «UNEX CARD - 52», який виходить з обігу, участь у програмі братиме новенький «UNEX CARD 2.0».
  3. Також Програму буде доповнено правом Банку зупинити нарахування кешбек у певній торговій точці торгово-сервісної мережі (мерчанта) незалежно від MCC.

 

Правила Програми «Cash Back» залишаються простими й прозорими. Отримуй 1% кешбеку з кожної транзакції від 1 грн:

  • без обмеження суми виплат;
  • без необхідності обирати категорії;
  • без потреби регулярного перепідключення;
  • з автоматичною щомісячною виплатою на картку;
  • виплати відбуваються за витрати і власних, і кредитних коштів;
  • кешбек повертаємо навіть за витрати за кордоном!

Ми автоматично раз на місяць перерахуємо повну суму на твою картку, якщо зібрана сума кешбеку становитиме 10 або більше гривень. Не існує жодних обмежень щодо максимальної суми виплат – більше витрачаєш, більше отримуєш!

 

Ще не встиг замовити кешбек? Це просто:

  1. Щоб приєднатися до Програми «Cash Back», впевнись, що в тебе є картка Unex Smart або UNEX CARD 2.0. Переходь сюди, вводь 4 останні цифри номеру твоєї картки та фінансовий номер телефону, що закріплений за нею.
  2. Отримай на свій телефон СМС з одноразовим паролем та введи його у форму.

Все готово! Твою картку підключено!

Зауваж: якщо ти маєш кілька карток до одного рахунку, усі вони будуть підключені до кешбеку автоматично. Тобі не потрібно повторювати процедуру, щоб приєднати їх до програми.

 

Офіційні правила Програми «Cash Back»

 

В тебе ще не має картки Unex Smart, що має 1% кешбек та заробляє до 8% на залишок коштів? Отримай її за 10 хвилин просто зараз.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?