Відділення та банкомати

«Банк року 2023»: Unex Bank відзначено престижною нагородою

08 червня

7 червня авторитетний Financial Club провів щорічну церемонію нагородження кращих банків країни. Серед них – й Unex Bank, який очолив рейтинг невеликих приватних банків за темпом приросту депозитного портфелю фізичних осіб у період з квітня 2022 року по квітень 2023 року. Відтак Unex Bank отримав відзнаку у номінації «Ощадний банк для населення» у категорії «Невеликі приватні банки».

Зауважимо, що щорічний рейтинг «Банки року» розраховується на базі звітності фінустанов, що публікується на сайті Національного банку України. Відтак перемога у номінації «Ощадний банк для населення» перш за все свідчить про оцінку депозиту Unex Максимум, яку йому дали українці.

Нагадаємо, що у листопаді минулого року Unex Bank запустив можливість відкриття депозиту Unex Максимум онлайн, що зробило зручний та вигідний депозит доступним навіть для українців, що не є клієнтами банку, з будь-якого куточку світу.

Високі ставки за вкладом, можливість обрати комфортний строк розміщення коштів, поповнювати депозит хоч з першого дня, до того ж без комісії у терміналах City24 та EasyPay – усе це й зробило Unex Максимум найпопулярнішим депозитним продуктом на ринку серед невеликих приватних банків.

До речі, Unex Bank продемонстрував дуже круті результати і за іншими параметрами, які оцінювалися у рейтингу. Так, в номінації «Розрахунковий банк для бізнесу», переможець якої визначався за абсолютним приростом гривневих коштів на поточних рахунках бізнесу, Unex Bank посів друге місце у категорії «Невеликі приватні банки».

А в номінації «Корпоративний банк», де оцінювався абсолютний приріст гривневих кредитів бізнесу ми зайняли третю сходинку.

Ми щиро вдячні організаторам IX Legal Banking Forum – Financial Club та видавництву «Юридична практика» за чудовий та дуже важливий для банківського ринку України захід.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?