Відділення та банкомати

На що звернути увагу, оформлюючи кредит на 2 роки

26 квітня

Кредит на 2 роки

Кредитування, як спосіб покращити умови життя, придбати побутову техніку чи меблі додому, оновити автівку – цілком нормальна світова практика. Говорити в таких випадках про «життя в борг» не зовсім доречно. Гроші знецінюються, товари дорожчають, час летить, а життя не безкінечне. Відтак покупка зараз, наприклад, посудомийної машини, а не через пару років, коли вона вартуватиме на 10-20 відсотків дорожче або навіть більше, виглядає не такою вже й поганою ідеєю. Так, відсотки за кредитом, можлива комісія тощо зрештою зроблять покупку дорожчою, але й гроші за цей час стануть дешевшими. І це не кажучи вже про сотні годин вільного часу, які принесе з собою побутове полегшення.

Звісно, приклад з посудомийною машиною не надто релевантний, якщо говоримо про кредит на 24 місяці – вартість приладу не захмарна, тож потреби у довгостроковому кредиті немає. Але якщо потрібно придбати одразу кілька одиниць техніки для нової оселі, або залучити гроші на перший внесок для купівлі авто, кредит онлайн на 2 роки – дуже корисна штука.

Проте слід звернути увагу на кілька важливих параметрів. Насамперед тебе має цікавити процентна ставка. З нею все просто – чим менше, тим краще. Але зараз, коли в Україні триває війна, через дорожнечу грошей знайти ставки на кшталт американських 5-7% річних в нашій країні ти просто не зможеш. Тому другим важливим параметром є розмір щомісячного платежу.

Розрахувати його самостійно – задача не з легких, тому рекомендуємо тобі скористатися онлайн калькулятором. Для прикладу візьмемо кредит від Unex Bank та розрахуємо щомісячний платіж.

Чи можна взяти кредит на 2 роки

Оформити кредит на два роки нескладно. Проте спершу давай розберемося з підрахунками. Обери в калькуляторі потрібну суму позики та пересунь повзунок строку на позначку 25 місяців. Праворуч знайди розрахований розмір щомісячного платежу – це не складно, він знаходиться одразу під сумою кредиту.

Підрахуй загальні сімейні доходи за місяць. Підходь до цієї вправи максимально реалістично – не слід враховувати разові прибутки, які ти отримуєш від тимчасових замовників або від продажу старого майна на OLX. Лише надійні та стабільні доходи.

Тепер розділи запланований платіж за кредитом на всі доходи сім’ї. Якщо результат не перевищує позначки 0,5 – можна оформити кредит на 2 роки та бути впевненим, що зможеш виконувати зобов’язання перед банком, не ризикуючи кредитною історією та зіпсованими стосунками з кредитором.

В іншому випадку розглянь можливість взяти меншу суму кредиту або збільшити строк кредитування – це зменшить розмір щомісячного платежу.

Власне, оформити кредит на 2 роки не так вже й важко. До того ж, це можна зробити онлайн. Для цього просто тисни кнопку Онлайн під калькулятором та дотримуйся подальших підказок – обрані в калькуляторі параметри будуть автоматично застосовані до твого кредиту. Або завітай до найближчого відділення Unex Bank – менеджер допоможе тобі з оформленням.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?