Відділення та банкомати

Велике оновлення додатку: спробуй, тепер справді #простозручно

03 січня

Маємо для тебе справді крутий новорічний подарунок – повністю оновлений мобільний додаток UnexBank Online, що вже доступний для завантаження у Google Play для пристроїв на базі Android!

Протягом кількох місяців ми збирали від наших клієнтів скарги, пропозиції та побажання, ретельно їх проаналізували та розробили перелік найбажаніших змін, що увійшли до першого пакету великого оновлення. Так що ж змінилося?

Зручна навігація у додатку

Більше не треба шукати потрібну функцію у складному меню – усе потрібне завжди під рукою. Найважливіша інформація про твої картки, рахунки, депозити та останні транзакції зібрана на головні сторінці. А спеціально розроблене мобільне меню в нижній частині дозволяє швидко переходити до найпопулярніших розділів, щоб створити платіж, прочитати сповіщення від банку, зв’язатися із Центром турботи чи налаштувати додаток.

Дані картки в один клік

Тобі не потрібно шукати договір чи телефонувати до Центру турботи, щоб дізнатися повні дані картки. Достатньо натиснути на значок ока на обраній картці і ти побачиш та навіть зможеш скопіювати усі потрібні дані, щоб сплатити карткою на іншому сайті чи поповнити її: повний номер, строк дії та CVV/CVC код.

Оновлений список транзакцій

Відтепер усі операції по картці, включаючи блокування коштів, зібрані в єдиному місці – під даними картки. А завдяки оновленим іконкам тобі буде набагато зручніше орієнтуватися у витратах по картці та надходженнях коштів.

Прості налаштування картки

Усі налаштування картки тепер зібрані в одному місці: ти можеш дати їй будь-яке ім’я, налаштувати ліміти та сповіщення, дізнатися та надіслати в один клік реквізити рахунку, заблокувати та розблокувати картку, повідомити банк про заплановані платежі карткою за кордоном та навіть самостійно керувати кредитним лімітом.

Новий сучасний дизайн

Звісно, ми повністю змінили дизайн додатку. Тож тепер він відповідає сучасним цифровим трендам: приємні кольори, оновлені іконки, зручне розташування усіх елементів навігації та багато інших важливих дрібниць.

Автозаповнення СМС-кодів

Набридло запам'ятовувати коди СМС під час оформлення платежу чи переказу? Ми подбали й про це: в оновленому додатку реалізовано функцію автозаповнення. Як тільки СМС надходить на телефон, цифри самі потрапляють до застосунку. Тобі залишається лише підтвердити проведення операції.

Комуналка без комісії та вигідні депозити

Єдине, чого ми не стали змінювати у додатку – це вигода, яку ти отримуєш, користуючись ним. Сплачуй комуналку, поповнюй телефон та здійснюй інші платежі, як і раніше – без комісії. Відкривай у кілька тапів вигідні депозити до 16% річних на строк від 1 до 12 місяців, створюй шаблони, щоб зручно сплачувати рахунки за реквізитами.


Оновлюй свій додаток UnexBank Online в Google Play просто зараз та користуйся сучасними банківськими послугами просто та зручно!


На жаль, через політику AppStore, оновлення додатку для пристроїв Apple відбудеться трохи згодом. Але й власники iPhone незабаром отримують на свій смартфон довгоочікуване оновлення додатку UnexBank Online.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?