Відділення та банкомати

Unex Bank відкрив перше відділення у Житомирі

31 травня

30 травня 2023 року відчинилися двері абсолютно нового відділення Unex Bank у Житомирі.


Перший в історії банку і стародавнього міста житомирський офіс розташований у самісінькому центрі міста на вулиці Київській, 17/1, що неподалік від Покровського скверу.


Для нас відкриття відділення у Житомирі – надзвичайно важлива подія. Попри війну та ракетні обстріли українських міст, ми не зупиняємо розвитку: запускаємо нові прості та зручні фінансові послуги, відновили кредитування. А от тепер ще й прискорюємо відкриття нових відділень Unex Bank, що передбачено стратегією розвитку.


Щиро сподіваємося, що мешканці та гості Житомира оцінять справді вигідні депозитні пропозиції, прості в оформленні кредити, зручні та вигідні карткові рішення Unex Bank.


Завітайте до житомирського відділення на Київській, 17/1 та гарантовано отримайте:

  • Депозити зі ставкою до 20,25% річних у гривні;
  • Долари та євро за курсом міжбанку;
  • Вигідні картки з безмежним кешбеком та відсотком на залишок власних коштів;


Маєте власний бізнес? Відкривайте рахунок компанії чи скористайтесь справді крутим пакетом для ФОП за системою «все включено». Отримуйте кредити чи купуйте техніку у лізинг.


Житомирське відділення Unex Bank працює щодня з 9 ранку до 6 вечора без обідньої перерви. Завітайте в гості, завжди раді вас бачити. До речі, в нас є безкоштовний Wi-Fi для гостей.

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?