Відділення та банкомати

Рефінансуй онлайн - перекредитовуй до 10 позик інших банків, не виходячи з дому

25 травня

Вигідні умови перекредитування позик інших банків стають ще зручнішими, адже тепер ти можеш скористатися програмою рефінансування онлайн. Для цього тобі потрібно пройти лише 5 кроків:

  1. В калькуляторі на сторінці кредиту «Вільний» обери потрібні умови: бажані суму та строк кредитування.
  2. Пройди онлайн-верифікацію та заповни анкету.
  3. Система автоматично ухвалить попереднє рішення та миттєво повідомить тобі про можливість надання кредиту.
  4. Дочекайся дзвінка нашого менеджера – він допоможе зібрати необхідні дані про кредити, які треба рефінансувати, та з’ясує потрібні деталі.
  5. Залишається лише підписати електронний договір, і справу зроблено!

Зауваж! Під час оформлення угоди тобі може знадобитися довідка про доходи.


Чому варто скористатися програмою перекредитування в Unex Bank?


Кредит «Вільний» дозволяє одночасно перекредитувати до 10 позик інших банків на загальну суму до 350 тисяч гривень. Це зручно, бо тобі більше не треба слідкувати за графіками платежів одразу по кільком кредитам. Ми самостійно сплатимо усю заборгованість по твоїх кредитах прямими переказами на кредитні рахунки в інших банках.


Це вигідно, адже ти отримаєш єдині умови на загальну суму кредитної заборгованості. А також три місяці фінансової свободи: протягом цього періоду за кредитом рефінансування ти маєш сплачувати лише відсотки. Сплата тіла кредиту починається лише з 4-го місяця.


Крім того, ти можеш отримати не тільки рефінансування усіх діючих кредитів, а ще й готівку на руки для додаткових покупок.


Зауваж, що рефінансування кредитів доступне за умови відсутності простроченої заборгованості за позиками, що будуть перекредитовуватись.


Детальніше про умови програми перекредитування банківських позик дізнавайся тут.


Переходь за посиланням, обирай умови в калькуляторі та отримай 3 місяці фінансової свободи та готівку на руки просто зараз!

icon star icon star icon star

Хочеш залишити відгук про роботу Unex Bank?